Shirts voor kinderen ontwerpen

shirt ontwerpen

Met de klas op schoolreis is altijd een hele onderneming, blijft de groep wel bij elkaar en hoe zie je snel of iemand bij je groep hoort. Door eenvoudig een eigen shirt ontwerpen, in een gewenste kleur zie je direct wie er wel en niet bij de groep hoort. De opdruk of letters zijn herkenbaar, evenals de kleur van het shirt. Neem je een opvallende kleur dan weet je zeker dat je nooit hoeft te zoeken naar iemand, combineer een leuke opdruk met de naam van de school bijvoorbeeld.

shirt ontwerpen

Maak eenvoudig je eigen ontwerp

In de webshop van omnishirt.be is een shirt ontwerpen eenvoudig, de online tool wijst je stap voor stap naar je eigen ontwerp. Hierbij kun je een afbeelding of tekst toevoegen, of een combinatie ervan. Heb je een foto die je leuk vind en wel op je shirt zou willen hebben? Geen probleem, in de ontwerper kun je eenvoudig de foto toevoegen en eventueel van een leuke tekst voorzien. Speel met het ontwerp tot je het gewenste ontwerp hebt wat je wilt laten maken.

shirt ontwerpen

Kies het gewenste model shirt

De verschillende modellen shirts zorgen ervoor dat je altijd wel een leuk shirt vind die naar wens is, heb je een keuze gemaakt kun je daarna je shirt ontwerpen. Alle shirts in de webshop van omnishirt.be zijn van uitstekend kwaliteit en een goede pasvorm, ook na het wassen is de opdruk nog even mooi als een nieuw shirt. Maak snel je keuze en begin met het ontwerpen van je eigen unieke shirt.